Diensten

Schaerweijde Vastgoed BV is verantwoordelijk voor het beheer van Huize Schaerweijde. Wij verzorgen het onderhoud aan het pand en zetten ons in voor het behoud van de geschiedenis. Naast het beheren van het pand zet Schaerweijde Vastgoed BV zich ook in voor de verhuur van diverse kantoorruimtes en vergaderzalen.

Naast de diensten die wij leveren is er in de panden uiteraard ook een aantal faciliteiten aanwezig. Zie hiervoor de Faciliteiten pagina.

Onderhoud

Schaerweijde Vastgoed is verantwoordelijk voor het onderhoud van het pand en de aanliggende tuin. Wanneer er problemen zijn van technische aard of met de infrastructuur zorgen wij ervoor dat dit opgelost wordt. Ook zorgen wij voor de schoonmaakdienst van het pand.

Receptie

In de aankomsthal is een receptie aanwezig, van waaruit wij bezoek, post en inkomende telefoontjes af kunnen handelen.

Entree en receptie

Entree en receptie

Uitzicht op de tuin

Uitzicht op de tuin

De bedrijfskantine

De bedrijfskantine.

Catering

In het souterrain is een bedrijfskantine aanwezig. Schaerweijde Vastgoed neemt hiervoor een cateringbedrijf in de arm, zodat er op locatie kan worden geluncht.

Systeembeheer

In het pand is een nieuwe serverruimte aanwezig en is op alle locaties draadloos internet beschikbaar. Voor ondersteuning bij het gebruik van onze IT-infrastructuur is een systeembeheerder aanwezig.

Algemene voorwaarden

Op alle aanvragen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.